Zoeken naar sta voor veel open

Uw zoekactie voor sta voor veel open leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Sammy 26 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Jonge man zoekt
Hey hey, Ik ben een jonge man van 26 jaar, blond met blauw ogen van 1.69m en 66kg. In heb 23cm in mijn broek. Ik sta voor veel open ;) Als jullie interesse hebben; laat maar iets weten. Ik antwoord redelijk snel ;) PS: foto's van mij op aanvraag  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik verwen koppels
Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Ik verwen koppels
17 dagen
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Komen genieten van een bad
Ik hou er van om eens een heerlijke bad te nemen. Jammergenoeg heb ik dat niet. Bij welk koppel mag ik dit doen. Jullie mogen kijken, mij betasten of er bij komen. Sta voor veel open.  
17 dagen
Geert 54 jaar Antwerpen - Geel
Zoek ouder koppel vrouw gericht
Hey ik ben 54 jarige man zoek koppel vrouw gericht ik wil wel alles heel discreet ik kan niet ontvangen je weet nu al waarom ik heb thuis niets meer ik sta voor veel open maar zeker alles discreet bij int stuur mij a.u.b. liefst ouder koppel ben zeker niet fake hoop jullie ook niet eerst enkel hier sturen dan via whatshap  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Verwen koppels van kop tot teen
Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin om elkaar lekker te verwennen?  

Verwen koppels van kop tot teen
18 dagen
Kris 50 jaar Limburg - Halen
Date
Hallo,ben slanke en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
Frank 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ik verwen koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
19 dagen
Bart 45 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Dag van de Arbeid...
Wie heeft er zin om vanavond eens goed werk te maken van een leuk triootje. Ik sta ter beschikking en sta voor veel open. Hygiënisch, sociaal en discreet. Welk koppel heeft er zin en kan me ontvangen? Leeftijd en looks niet van belang... It's just a number. X  
19 dagen
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  
  1   2   3   4   5   6   7   8